Lönneberga Korv

Korv har gått från arbetarklassens mat till att serveras på fina lyxkrogar. Och vi förstår varför. Få livsmedel bär på så lång historia och är influerad av så många länder och kulturer. Är så enkel att tillaga och passar såväl stora som små hungriga magar. Sen är det ju vansinnigt gott också!

Få saker går upp mot riktigt bra korv.

Sommarens smakrikaste korv

Testa vår saftiga kycklinggrillkorv med smak av färsk chili och vitlök. Otroligt smakrik och perfekt på grillen!

Fiesta Mexicana

Svensk kycklinggrillkorv möter mexikanska smaker när Christin Kashou skapar magi vid grillen.
Recept

Vår kycklinggrillkorv vinner guld

Vår nya korv Lönneberga kycklinggrillkorv med Mejeriets Lagrade ost samt rostade rapsfrön vinner guld på Chark SM 2022. Fantastiskt!
Testa den med betor och ruccola

Alltid lika gott

Vår kycklinggrillkorv smakar lika gott året runt. Den finns i flera smaker och passar perfekt till vardagsmiddagen. För dig som inte har grillen framme höst, vinter och vår går den finfint att steka eller tillaga i ugn.
Goda korvrecept

När det kurrar i magen - kycklinggrillkorv & rostade betor

Recept

För alla tillfällen

En god korv kan både förgylla de allra flesta stunder och rädda vardagspusslet. Det går fort att laga och kan varieras i det oändliga. Hos Lönneberga hittar du smakrika korvar för alla åldrar och tillfällen. God, enkel och bra mat helt enkelt!

Alla våra korvar

Du hittar vår korvfabrik i Sköllersta, Närke. Där producerar vi all vår korv enligt samma princip. Alltid smakmässigt välbalanserad och hantverksmässigt tillverkad med hög kötthalt. Det bästa receptet för en riktig korvupplevelse. Testa själv får du se!
Kolla in vårt korvsortiment

Vårt kött

På Lönneberga är vi väldigt noga med vårt val av kött och strävar mot att så många av våra produkter som möjligt ska tillverkas uteslutande av svenskt kött. Det innebär att köttråvaran är född, uppfödd, slaktad samt förädlad i Sverige. Spana efter symbolen ”kött från Sverige” på våra produkter.
Om vår korvtillverkning

Hög kötthalt

När du köper korv från Lönneberga kan du vara säker på att alltid få en hantverksmässigt tillverkad produkt med runt 80% kötthalt. Oavsett vilken korv du väljer.

Alla våra korvrecept

Vardagsgott, festmat eller hemmamys? Vi har recept för veckans alla tillfällen. Spana in vår härliga receptbank för inspiration och smarriga mattips!
Korvinspiration