Lårfilésteak Svartpeppar & citron 780g

Saftig och rejäl lårfilé med skinnet kvar. Kryddmarinerade, lyxiga, mycket smak och lätta att grilla.

Tillagning

Grilla först över glödbädd för att få skinnet krispigt och en fin yta och lägg sen över lårfilén på indirektvärme och grilla klart ca 30 minuter. Ugn: Stek mitt i ugnen ca 25 min i 200°C eller tills innertemperaturen är 70°C. Tiden kan variera beroende på hur stora kycklinglårfiléerna är. Kyckling ska serveras väl genomstekt vilket den är när köttsaften är helt klar utan rosa inslag.

Förvaring/Användning

Högst +4°C sista förbrukningsdag gäller obruten förpackning. Öppnad

Öppnad förpackning hållbar 2 dagar vid högst +4°C.

Ingredienser

Kycklinglårfilé med skinn* (93%), rapsolja, salt, vitlök, svartpeppar, naturlig arom, socker, paprika. *Född, uppfödd och slaktad i Sverige.

Näringsvärden per 100g

  • Energi1000 Kj/241 kcal
  • Fett19 g
  • - varav mättat fett5.3 g
  • Kolhydrater1.7 g
  • - varav sockerarter0.8 g
  • Protein16 g
  • Salt1.1 g

Tillverkningsland

Sverige