Lindösalami Peppar 120g

Kallrökt salami gjord på svensk köttråvara och lufttorkad i fem veckor för att få fram den mogna och koncentrerade salamismaken. Därefter mantlad med peppar.

Förvaring/Användning

Kylvara max +8°C

Öppnad förpackning förvaras i kylskåp 5-7 dagar.

Ingredienser

Griskött*, nötkött*, fett från gris*, salt, svartpeppar (2,2%), druvsocker, koriander, peppar, vitlök, gelatin, surhetsreglerande medel (E575), antioxidationsmedel (E300, E301), konserveringsmedel (E250). *Fött, uppfött och slaktat i Sverige. Till 100g färdig produkt har använts 102g griskött och 25g nötkött.

Näringsvärden per 100g

  • Energi1850 Kj/440 kcal
  • Fett38 g
  • - varav mättat fett15 g
  • Kolhydrater2 g
  • - varav sockerarter0.7 g
  • Protein23 g
  • Salt4.5 g

Tillverkningsland

Sverige