Lönneberga Tärnad Kycklingbacon

Ett smakrikt kycklingbacon gjord av svensk kyckling. Smakar som bacon ska smaka.

Tillagning

Steks ca 2 min på hög värme med lite matfett i pannan, rör om efter halva tiden. Ta av från värmen och låt baconet ligga kvar 1-2 minuter i pannan beroende på hur krispigt man önskar det.

Förvaring/Användning

Kylvara: max +8°C

Öppnad förpackning: max +8°C, 5-7 dagar.

Ingredienser

Kycklingkött* 94%, salt, bindväv från kyckling*, druvsocker, stabiliseringsmedel (E450), antioxidationsmedel (E301, E331), rosmarinextrakt, konserveringsmedel (E250). *Fött, uppfött och slaktat i Sverige.

Näringsvärden per 100g

  • Energi600 Kj/140 kcal
  • Fett7.7 g
  • - varav mättat fett2.4 g
  • Kolhydrater< 0.5 g
  • - varav sockerarter0.5 g
  • Protein17 g
  • Salt3.6 g

Tillverkningsland

Sverige