Stolt sponsor Sveriges mästerkock

Lönneberga delar passionen för god mat med Sveriges mästerkock! Genom samarbetet med Sveriges mest uppskattade matlagningsprogram och deras otroligt duktiga amatörkockar vill vi inspirera dig och Sveriges alla matentusiaster.

Måste man vara proffs i köket för att ta fram sin inre mästerkock?

Vi på Lönneberga säger nej! Vi tror att alla kan bli mästerkockar i sitt eget kök så länge det finns äkta matglädje och lite nyfikenhet.

Konfetti & Hurra! Christin Kashou är Sveriges mästerkock 2021!

I år var det tretton kockar som fick följa med till Stockholm, vilken överraskning. Och vilket gäng sen. Som de briljerade i köket, överraskade juryn och utvecklades. Och på tal om juryn - håller ni inte med om att Tom Sjöstedt gjorde succé? Hoppas att du blev inspirerad av mästerkockarna och tar med dig deras energi och intresse för matlagning in i ditt eget kök.
Sveriges Mästerkock 2021 är igång och även i år finns Lönneberga med som stolt huvudsponsor och hejar på Sveriges vassaste amatörkockar. Tom Sjöstedt har tagit plats i juryn och förväntningarna på årets tävlande är höga. Programmet ser du i TV4 och på TVPlay.

Jubel & ovationer! Catarina König är Decenniets mästerkock!

För första gången återvände de tidigare vinnarna för att göra upp om titeln Decenniets mästerkock! De tävlande imponerade stort på juryn rakt igenom tävlingen och hemma i TV-sofforna fick vi spänning, härliga recept och massor inspiration. Kolla in hela säsongen på TV4 Play.

Tävlande

Sigrid Bárány - Sveriges mästerkock 2012, Jennie Walldén - Sveriges mästerkock 2013, Amir Kheirmand - Sveriges mästerkock 2014, Sandra Mastio - Sveriges mästerkock 2015, Catarina König - Sveriges mästerkock 2016, Klara Lind - Sveriges mästerkock 2017, Gabriel Jonsson - Sveriges mästerkock 2019 och Sofia Henriksson - Sveriges mästerkock 2020.
10-årsjubileum och för första gången någonsin möts tidigare vinnarna i Sveriges mästerkock för att göra upp om segern i Decenniets mästerkock. Lönneberga är självklart med och står längst fram och hejar på alla tävlande.

Konfetti & glitter! Sofia Henriksson är Sveriges mästerkock 2020!

Tolv duktiga och kreativa amatörkockar gav allt i Sveriges mästerkock 2020. Det var spännande ända till sista tallriken som ställdes framför juryn. Det har bjudits på fullträffar, några misstag och en hel massa matglädje, skratt och lust att experimentera i köket. Låt dig inspireras till att våga ta ut svängarna hemma i ditt kök.
Mästerkocksåret 2020 inleddes med den tionde upplagan av Sveriges mästerkock och tolv vassa amatörkockars kamp om den åtråvärda titeln Sveriges mästerkock 2020. Lönneberga finns med hela året, och det är Leif Mannerströms sista år i juryn. Programmet ser du på TV4 Play.