Lönneberga kyckling! Svensk kyckling från Blekinge

Snabblagade tunna filéer av kycklingbröst

Vardagsmiddagen är räddad

Lönneberga fortsätter fylla kycklingkylen med god, användbar och smakrik kyckling. Nu lanseras tunna bröstfiléer naturella och smaksatta med chimichurri. För tillfällen när det måste gå lite extra snabbt men smaka lika gott.
Testa Snabblagad Chimichurrikyckling

Bara den finaste biten

Till Lönneberga tunna filéer används den finaste övre halvan av kycklingbröstfilén, så de kan gå rakt i pannan utan att ansas. Eller som här direkt ner i formen med parmesancrème och purjolök och sen sköter den sig själv i ugnen.
Testa Snabblagad kycklinggratäng

Smart plastbantad kycklingförpackning

Vår smarta kycklingförpackning är bra på så många sätt. → Den minskar plastmängden med minst 57% jmf med ett traditionellt tråg. → Det är en vakuumförpackning som minskar matsvinnet genom längre hållbarhet. → Den är superenkel att öppna och tar mindre plats i såväl källsortering som i kyl och frys.
Magisk knapp för dig som vill veta mer

100% svensk kyckling

Vår kyckling säljs över hela landet men all uppfödning, slakt, styckning och förädling sker främst i Blekinge. Några av kycklingarna föds upp i Skåne och Halland - så ingen är längre än tio mil bort. Då undviker vi långa transporter för kycklingen och minskar belastningen på miljön samtidigt som vi kan arbeta med en effektiv produktion.

Pippi på kyckling

Våra kycklingprodukter är märkta med den gula pippin. Det garanterar en frisk och salmonellafri kyckling som vuxit upp under goda förhållanden och i skydd av flertalet stränga djuromsorgsprogram på gårdar som arbetar klimatsmart.
Allt om märkningen

För alla tillfällen och smaker

Du hittar våra produkter i kyldisken. Där kan du välja mellan naturell och färdigkryddad kyckling. Vi vill inte låta något från kycklingen gå till spillo - därför erbjuder vi inte enbart storsäljaren bröstfilén i vårt sortiment utan också flera andra produkter. Sortimentet varierar över säsong och i olika butiker.
Våra kycklingprodukter