Lönneberga kyckling! Svensk kyckling från Blekinge

Sommarens populära färdigmarinerade sortiment är här!

Kolla in sortimentet

Färdigkryddat på grillen

Lönneberga har ett brett sortiment färsk, färdigkryddad kyckling som hjälper dig vid grillen, utan att kompromissa med varken kvalitet eller smak. Gjorda av 100 % svensk kyckling, färska örter och de finaste kryddor.

Färdiga kycklingspett, både smidigt & smakrikt

Lönnebergas populära grillspett finns i tre härliga smaker; klassiska Barbeque som är ny för säsongen, storfavoriten Paprika & Örter och Chili & Ingefära för de som gillar lite sting.

Superhärliga grillrecept

Smaksätt sommaren med Lönneberga kyckling och våra lättlagade grillrecept för alla tillfällen. Smaksäkra familjefavoriter och perfekt när ni är många vid bordet.
Recept

Vardagsmiddagen är räddad

Lönneberga fyller kycklingkylen med god, användbar och smakrik kyckling. För tillfällen när det måste gå lite extra snabbt men smaka lika gott vill vi tipsa om tunna bröstfiléer naturella och smaksatta med chimichurri. Gjorda av den finaste övre halvan av kycklingbröstfilén kan de gå rakt ner i pannan och blir klar på några minuter.
Testa Snabblagad Chimichurrikyckling

Smart plastbantad kycklingförpackning

Vår smarta kycklingförpackning är bra på så många sätt. → Den minskar plastmängden med minst 57% jmf med ett traditionellt tråg. → Det är en vakuumförpackning som minskar matsvinnet genom längre hållbarhet. → Den är superenkel att öppna och tar mindre plats i såväl källsortering som i kyl och frys.
Magisk knapp för dig som vill veta mer

100% svensk kyckling

Vår kyckling säljs över hela landet men all uppfödning, slakt, styckning och förädling sker främst i Blekinge. Några av kycklingarna föds upp i Skåne och Halland - så ingen är längre än tio mil bort. Då undviker vi långa transporter för kycklingen och minskar belastningen på miljön samtidigt som vi kan arbeta med en effektiv produktion.

Pippi på kyckling

Våra kycklingprodukter är märkta med den gula pippin. Det garanterar en frisk och salmonellafri kyckling som vuxit upp under goda förhållanden och i skydd av flertalet stränga djuromsorgsprogram på gårdar som arbetar klimatsmart.
Allt om märkningen

För alla tillfällen och smaker

Du hittar våra produkter i kyldisken. Där kan du välja mellan naturell och färdigkryddad kyckling. Vi vill inte låta något från kycklingen gå till spillo - därför erbjuder vi inte enbart storsäljaren bröstfilén i vårt sortiment utan också flera andra produkter. Sortimentet varierar över säsong och i olika butiker.
Våra kycklingprodukter