Lönneberga kyckling! Svensk kyckling från Blekinge

Sommarens grillsortiment är här. Redo för grillen!

Jättegod färsk färdigmarinerad svensk kyckling

Nu utökar vi vårt populära grillsortiment med två nyheter i spännande smaker. Ett fräscht och lite rivigt kycklingspett med smak av jalapeño och vitlök samt en thailandsinspirerad bröstfilé marinerad i ingefära, koriander och limezest.

Ny smart kycklingförpackning

Nu är den här! Vår nya smarta kycklingförpackning som är bra på så många sätt. → Den minskar plastmängden med minst 57%. → Det är en vakuumförpackning som minskar matsvinnet genom längre hållbarhet. → Den är superenkel att öppna och tar mindre plats i såväl källsortering som i kyl och frys.
Magisk knapp för dig som vill veta mer

100% svensk kyckling

Vår kyckling säljs över hela landet men all uppfödning, slakt, styckning och förädling sker främst i Blekinge. Några av kycklingarna föds upp i Skåne och Halland - så ingen är längre än tio mil bort. Då undviker vi långa transporter för kycklingen och minskar belastningen på miljön samtidigt som vi kan arbeta med en effektiv produktion.

Pippi på kyckling

Våra kycklingprodukter är märkta med den gula pippin. Det garanterar en frisk och salmonellafri kyckling som vuxit upp under goda förhållanden och i skydd av flertalet stränga djuromsorgsprogram på gårdar som arbetar klimatsmart.
Allt om märkningen

För alla tillfällen och smaker

Du hittar våra produkter i kyldisken. Där kan du välja mellan naturell och färdigkryddad kyckling. Vi vill inte låta något från kycklingen gå till spillo - därför erbjuder vi inte enbart storsäljaren bröstfilén i vårt sortiment utan också flera andra produkter. Sortimentet varierar över säsong och i olika butiker.
Våra kycklingprodukter

Testa kycklingfärs i din favoriträtt

Vi gör vår kycklingfärs av drumstick - en detalj på kycklingen som ger en smakrik, lite fetare färs. Magiskt gott i till exempel tacos och faktisk alla rätter där du använder färs.

Kyckling till middag

Här hittar du klassiska svenska rätter men också recept med smakinfluenser från andra delar av världen. Alla recept har som mål att leverera en snabb, god och enkel måltid. Vi hoppas att recepten ska inspirera dig att testa något nytt, och hjälpa dig när fantasin tryter eller det dyker upp fler gäster än väntat till middagen.
Kycklinginspiration