Lönneberga pålägg

I snart hundra år har vi på Lönneberga erbjudit god smörgåsmat tillverkad enligt genuin, svensk tradition. Även om vårt utbud ökat med tiden både saltar, knådar och röker vi fortfarande våra smörgåspålägg med samma kärlek och omsorg. Allt för din smörgåsstund.

Mästare på smaker

Louise Johansson, Sveriges mästerkock premiäråret 2011, är inte bara en mästare på smaker utan även en påläggsälskare av rang. Louise tagit fram ett gäng riktigt goda mackor med sina favoritpålägg från Lönneberga. Först ut är smörgåstårtan...

Mackornas macka är väl ändå smörgåstårtan

Fylld med massor goda pålägg, från skinka och salami till len pastej och krispiga grönsaker. Dessutom perfekt att göra dagen så att du kan umgås med dina gäster istället för att stå i köket.
Testa Louise smörgåstårta redan idag

Nytt i påläggshyllan! Lönneberga Smakrika skivor.

Vårt nya smakrika pålägg är gjort av kycklingbröst och skinka som marineras och tillagas till perfektion innan de skivas i lite tjockare skivor så att du enkelt kan göra en god och mättande macka. Lönneberga Smakrika skivor finns i tre mumsiga smaker: Kyckling med smak av Citron & Timjan, Kyckling med smak av Örter & Tomat samt Skinka med smak av Farin och Svartpeppar. Du hittar dem i påläggshyllan.

Smakrika favoriten

När Lönneberga Smakrika skivor av Kyckling med smak av Örter & Tomat kombineras med en krämig morotsslaw och picklad rödlök på en nybakad focaccia, då blir alla runt bordet nöjda.
Recept middagsmackor

Lönneberga Bredbart pålägg

Bredbar husman

Mackor är så mycket mer än frukostmackor, som den här favoriten där Fredagskocken gjort en twist på den klassiska äggmackan.
Såhär gör du den

Vilken väljer du?

Picklad pastejmacka

Bred rikligt med leverpastej på ett bröd du gillar och variera med olika toppings. Klassisk smörgåsgurka är ett säkert kort, men vad sägs om att testa picklade äpplen eller morötter nästa frukost?
Såhär picklar du

Pålägg för alla smaker

Alla har vi våra favoriter på smörgåsen – eller hur? Oavsett om just du faller för skinka, salami, pastej eller kyckling/kalkon så har vi på Lönneberga något för dig.

Skinka

Det har snart gått 100 år sedan vi började sälja den klassiska Lönnebergaskinkan. Idag har vi breddat vårt utbud och erbjuder sju olika sorters skinka. En för veckans alla dagar helt enkelt!
Våra skinkprodukter

Pastej

Bredbar eller skivad, det är frågan! Inom pastej erbjuder vi verkligen något för alla smaker. Pastej är en god källa till järn, och vi har allt från mild, original och vegetarisk pastej till pastej med kyckling och pastej i mini-format. Hitta din favorit eller njut av en härlig variation i vardagen.
Våra pastejprodukter

Variera mackan

Spana in våra smakrika påläggstips på hur du kan variera, förändra och kombinera olika pålägg och tillbehör för att få ännu godare mackor. Bred med omsorg och njut av varje tugga!
Påläggsinspiration