Lönneberga pålägg

I snart hundra år har vi på Lönneberga erbjudit god smörgåsmat tillverkad enligt genuin, svensk tradition. Även om vårt utbud ökat med tiden både saltar, knådar och röker vi fortfarande våra smörgåspålägg med samma kärlek och omsorg. Allt för din smörgåsstund.

Inte bara vi älskar Lönneberga Basturökt Skinka

Vi är så stolta över att originalet bland våra pålägg kammar hem guld i Chark SM 2022.

Ny design men samma goda pastej såklart

Vårt populära pastejsortiment får en ny design med tydliga serveringsförslag att inspireras av. Håll utkik i butik, de kommer ut över tid. Hoppas du gillar den lika mycket som vi! De olika pastejerna behåller självklart sina signaturfärger så att du enkelt hittar din favorit i hyllan.
Kolla in alla våra goda bredbara pastejer

Nu lanserar Lönneberga äntligen en ugnsbakad pastej

En mild och krämig pastej med mjuk brynt ton som förhöjer dagens alla mackor. Lönneberga Ugnsbakad Leverpastej har också en god, ugnsbakad yta som ger en härlig karaktär.

Vilken väljer du?

MAXAD MIDDAGSMACKA AV SMAKSÄKRA ADAM THULIN

Ta mig till receptet

Picklad pastejmacka

Bred rikligt med leverpastej på ett bröd du gillar och variera med olika toppings. Klassisk smörgåsgurka är ett säkert kort, men vad sägs om att testa picklade äpplen eller morötter nästa frukost?
Såhär picklar du

Pålägg för alla smaker

Alla har vi våra favoriter på smörgåsen – eller hur? Oavsett om just du faller för skinka, salami, pastej eller kyckling/kalkon så har vi på Lönneberga något för dig.

Skinka

Det har snart gått 100 år sedan vi började sälja den klassiska Lönnebergaskinkan. Idag har vi breddat vårt utbud och erbjuder sju olika sorters skinka. En för veckans alla dagar helt enkelt!
Våra skinkprodukter

Pastej

Bredbar eller skivad, det är frågan! Inom pastej erbjuder vi verkligen något för alla smaker. Pastej är en god källa till järn, och vi har allt från mild, original och vegetarisk pastej till pastej med kyckling och pastej i mini-format. Hitta din favorit eller njut av en härlig variation i vardagen.
Våra pastejprodukter

Kyckling & kalkon

Görs av svensk kalkon- och kycklingbröstfilé som varsamt mildrökts på en bädd av alspån. Genom att röka den basturökta kalkonen under hög temperatur- och luftfuktighet - lite som i en bastu - får vi fram ett pålägg som gör dina mackor smakrika. Kycklingen griljeras efter rökningen för extra smak.

Variera mackan

Spana in våra smakrika påläggstips på hur du kan variera, förändra och kombinera olika pålägg och tillbehör för att få ännu godare mackor. Bred med omsorg och njut av varje tugga!
Påläggsinspiration