Lönneberga pålägg

I snart hundra år har vi på Lönneberga erbjudit god smörgåsmat tillverkad enligt genuin, svensk tradition. Även om vårt utbud ökat med tiden både saltar, knådar och röker vi fortfarande våra smörgåspålägg med samma kärlek och omsorg. Allt för din smörgåsstund.

För dagens alla mackor

Lönneberga leverpastej och charkpålägg är favoriter hemma hos många när det vankas mackor. Nu kommer ett nytt smakrikt alternativ att sätta tänderna i - Lönneberga Bredbart pålägg.

NYHET! Lönneberga Bredbart pålägg

Vårt nya pålägg görs av svensk kyckling/svensk skinka tillsammans med kikärtor som bidrar till en fin konsistens och massa protein. De har en krämig och len konsistens med härliga smaker, är fulla av protein och järn men utan lever, mättande och prisvärda. Lönneberga Bredbart pålägg kommer i tre fantastiska smaker: Soltorkad tomat med kyckling, Ramslök med kyckling och Grillad paprika med skinka. Håll utkik efter dem i pastejhyllan.

Bredbar husman

Mackor är så mycket mer än frukostmackor, som den här favoriten där Fredagskocken gjort en twist på den klassiska äggmackan.
Såhär gör du den

Bredbar Bellissimo

Ta mig till receptet

Vilken väljer du?

Picklad pastejmacka

Bred rikligt med leverpastej på ett bröd du gillar och variera med olika toppings. Klassisk smörgåsgurka är ett säkert kort, men vad sägs om att testa picklade äpplen eller morötter nästa frukost?
Såhär picklar du

Pålägg för alla smaker

Alla har vi våra favoriter på smörgåsen – eller hur? Oavsett om just du faller för skinka, salami, pastej eller kyckling/kalkon så har vi på Lönneberga något för dig.

Skinka

Det har snart gått 100 år sedan vi började sälja den klassiska Lönnebergaskinkan. Idag har vi breddat vårt utbud och erbjuder sju olika sorters skinka. En för veckans alla dagar helt enkelt!
Våra skinkprodukter

Pastej

Bredbar eller skivad, det är frågan! Inom pastej erbjuder vi verkligen något för alla smaker. Pastej är en god källa till järn, och vi har allt från mild, original och vegetarisk pastej till pastej med kyckling och pastej i mini-format. Hitta din favorit eller njut av en härlig variation i vardagen.
Våra pastejprodukter

Variera mackan

Spana in våra smakrika påläggstips på hur du kan variera, förändra och kombinera olika pålägg och tillbehör för att få ännu godare mackor. Bred med omsorg och njut av varje tugga!
Påläggsinspiration