Lönneberga pålägg

I snart hundra år har vi på Lönneberga erbjudit god smörgåsmat tillverkad enligt genuin, svensk tradition. Även om vårt utbud ökat med tiden, både saltar, knådar och röker vi fortfarande våra smörgåspålägg med samma kärlek och omsorg. Allt för din smörgåsstund.

Pålägg för alla smaker

Alla har vi våra favoriter på smörgåsen – eller hur? Oavsett om just du faller för skinka, salami, pastej eller kyckling/kalkon, så har vi på Lönneberga något för dig. Se alla produkter i vårt breda utbud av smörgåsmat och hitta just din favorit!

Skinka

Det har snart gått 100 år sedan vi började sälja den klassiska Lönnebergaskinkan. Idag har vi breddat vårt utbud och erbjuder sju olika sorters skinka. En för veckans alla dagar helt enkelt!
Våra skinkprodukter

Pastej

Bredbar eller skivad, det är frågan! Inom pastej erbjuder vi verkligen något för alla smaker. Pastej är en god källa avseende järn, och vi har allt från mild, original och vegetarisk pastej, pastej med kyckling eller i mini-format för att nämna några. Hitta din favorit eller njut av en härlig variation i vardagen.
Våra pastejprodukter

Kyckling och kalkon

Vi har både kyckling och kalkonpålägg. Den basturökta kalkonen är gjord på svensk kalkonbröstfilé som varsamt mildrökts på en bädd av alspån. Genom att röka kalkonen under hög temperatur- och luftfuktighet, lite som i en bastu, lyckas vi få fram ett pålägg som gör dina mackor smakrika.
Våra kalkonprodukter

Recept för veckans alla dagar

Sätter kreativiteten stopp? Spana in våra smakrika påläggstips på hur du kan variera, förändra och kombinera olika pålägg för att få ännu godare mackor. Bred med omsorg och njut av varje tugga!
Alla våra recept