Lönneberga pålägg

I snart hundra år har vi på Lönneberga erbjudit god smörgåsmat tillverkad enligt genuin, svensk tradition. Även om vårt utbud ökat med tiden både saltar, knådar och röker vi fortfarande våra smörgåspålägg med samma kärlek och omsorg. Allt för din smörgåsstund.

 

 

Avokadotoast extra allt @sofianhenriksson

sofiahenriksson.png

Sofia Henriksson bjuder på en Avokadotoast extra allt med Lönneberga Kokt skinka, gräslök och massa parmesan. Perfekt till helgfrukosten, brunchen eller varför inte middagen? 

Croque Monseiur à la truffe @hugo.bergstrom

Hugo-puff-recept2025.png

Vad sägs som en Croque Monseiur med Lönneberga Basturökt skinka, gruyère och tryffel? Dröm säger vi! Vilken tur att Hugo Bergström tagit fram ett recept på just detta. 

Ta dina mackor till nya höjder

macka3.png

Maxa mackan med Lönneberga stora utbud av pålägg. Bygg på höjden, mixa påläggen och varva med dina favoritgrönsaker för riktiga höjdarmackor!  

 

Vilken väljer du?

Puff - favorit _pålägg.png

Pålägg för alla smaker

alla_pålägg.jpg

Alla har vi våra favoriter på smörgåsen – eller hur? Oavsett om just du faller för skinka, salami, pastej eller kyckling/kalkon så har vi på Lönneberga något för dig.

Skinka

LivetsMacka_BasturoktSkinka_recept.jpg

Det har snart gått 100 år sedan vi började sälja den klassiska Lönnebergaskinkan. Idag har vi breddat vårt utbud och erbjuder sju olika sorters skinka. En för veckans alla dagar helt enkelt!

Pastej

smorgastarta-pastej_lonneberga_22021736244_original_highres_print.tif_px2500.png

Bredbar eller skivad, det är frågan! Inom pastej erbjuder vi verkligen något för alla smaker. Pastej är en god källa till järn, och vi har allt från mild, original och vegetarisk pastej till pastej med kyckling och pastej i mini-format. Hitta din favorit eller njut av en härlig variation i vardagen.

Kyckling & Kalkon

Lönneberga_kyckling.png

Testat vår kyckling- eller kalkonchark än? Vi är så stolta över dessa pålägg som förhöjer frukost, mellis, lunch eller middagsmackan.