Avokadotoast extra allt

Här steker vi vår kokta skinka krispig för extra smak och serverar på ett smörstekt vitlöksdoftande levainbröd tillsammans med avokado, lime, chili, korianderfrö och toppar med balsamvinäger, gräslök och massor av parmesan. Extra allt helt enkelt!
Ingredienser
1 pkt Kokt Skinka 105g
1 skiva levainbröd
1 vitlöksklyfta
1 avokado
1/2 lime
1 krm chiliflakes
1 krm korianderfrö, mald
1 dl finriven parmesan
smör att steka i
balsamvinäger
finhackad gräslök att toppa med
salt
Såhär gör du:
- Förberedelser: stek brödskivan i smör tills den får fin färg. Stek 3 skivor (eller fler) kokt skinka krispiga. Skala vitlöksklyftan.
- Bygg din macka: gnugga vitlöksklyftan mot det stekta brödet för smak. Mosa på avokadon, pressa över lime och krydda med chiliflakes, korianderfrö och salt. Lägg på den krispiga skinkan, ringla över balsamvinäger, riv på parmesan och toppa med gräslök. NJUT