Krämiga kycklingfärsbiffar

En vardagsrätt som verkligen sätter smak på tillvaron. Smakrika kycklingfärsbiffar och broccoli i en krämig dijonsenap- och dragonsås.
Ingredienser
1 pkt Kycklingfärs 800 g
2 msk dijonsenap
salt och svartpeppar
olivolja
Dijonsenap- och dragonsås
350 g broccoli
5 dl visp- eller matlagningsgrädde
1 dl hackad dragon
1/2 dl dijonsenap
salt och svartpeppar
Till servering
kokt ris
Såhär gör du
- Kycklingfärsbiffar: blanda kycklingfärsen med dijonsenap, salt och svartpeppar. Provstek en bit färs i olivolja och smaka av om mer salt och peppar behövs. Forma till 12 färsbiffar och stek ett par minuter på varje sida till fin brynt färg.
- Dijonsenap- och dragonsås: ansa broccolin och lägg ner i pannan med kycklingfärsbiffarna, slå på grädden. Låt puttra i 5 minuter. Tillsätt därefter dragon och Blanda och smaka av med salt och svartpeppar.
- Servering: ställ fram hela pannan med kycklingfärsbiffar på bordet och servera med kokt ris.