Kycklingwok med lime

Wok är en av de vanligaste kycklingrätterna i Sverige, vi smaksätter vår med lime och toppar med kokos. Du som vill serverar ris till.
Ingredienser
1 pkt Innerfilé 500g
1 paprika
1 morot
1 rödlök
100 g mungbönor
150 g bambuskott
2 msk ostronsås
1 msk pressad limejuice
1 tsk sambal oelek
olja och salt
Till servering
kokosflakes
basmatiris
Såhär gör du
- Ris: koka riset enligt anvisningen på förpackningen.
- Wok: strimla paprikan. Skala och skiva moroten tunt. Skala, dela och skiva rödlöken i tunna strimlor. Värm en stor stekpanna, eller wokpanna om du har, till högsta temperatur. Dela kycklingen om du önskar mindre bitar. Stek sedan kycklingen i rikligt med olja 1–2 minuter. Tillsätt därefter alla grönsaker och stek i ytterligare 5 minuter. Tillsätt ostronsås, limejuic och sambal oelek. Vänd runt allt ordentligt och smaka av med salt.
- Servering: servera kycklingen med basmatiris och toppa med lite kokosflakes.