Medelhavskyckling med melonsallad

En somrig kombination av medelhavssmaker där vår örtiga kyckling och solmogen, söt melon möter en härlig fetaostkräm. Smakmagi!
Ingredienser
1 frp Tunna filéer BBQ Örter & Chili
1 dl medelstora kapris
1 burk (290 g) olivmix utan kärnor
Melonsallad
1 huvudsallad
1 cantaloupemelon
2 citroner
1/2 tsk nymalen svartpeppar
1/2 tsk flingsalt
1 msk olivolja
1 kruka dragon
1 kruka basilika
Fetaostkräm
100 g fetaost
1 1/2 dl neutral rapsolja
1 ägg
2 tsk citronsaft
1 msk vatten
1 tsk honung
2 krm salt
Såhär gör du:
- Fetaostkräm: mixa fetaost och olja slät, ställ åt sidan. I en hög kanna - mixa ägg, citronsaft, vatten, honung och salt. Tillsätt fetaostoljan i en tunn stråle under mixning tills såsen binder till majonnäs.
- Melonsallad: lägg salladsbladen på ett stort fat. Dela, och kärna ur melonen. Skär varje halva i 8 klyftor. Gör 4 snitt i varje klyfta och lägg på salladen.
- Dela en citron på hälften och den andra i 4 klyftor. Grilla någon minut och pressa den halverade citronen över salladen. Ringla över olivolja och toppa med plockade blad av dragon och basilika. Salta och peppra efter smak.
- Kyckling: grilla kycklingen enligt anvisning på förpackningen. Lägg på ett fat och toppa med kapris, oliver och de grillade citronklyftorna.
- Servera kycklingen med den fräscha melonsalladen och fetaostkrämen.