Smörrebröd Buono med kycklingmedvurst

Vad sägs om en matig macka med smakrik kycklingmedvurst toppad med massa italienska smaker? Magi! Servera kycklingmedvurstsmörrebrödet exakt när du vill på dygnet! Blir det som brunch, middag eller nattamat är det gott med en kall öl till.
Ingredienser
1 pkt Kycklingmedvurst 120g, SE
4 skivor vitt surdegsbröd
8 kokta kronärtskockshjärtan
8 soltorkade tomater i olja
olivolja
Örtspread
100 g cream cheese
1 liten vitlöksklyfta
3 msk hackad basilika
2 msk hackad ruccola
Såhär gör du
- Örtspread: blanda ihop ingredienserna.
- Tillbehör: dela kronärtskockorna och tomaterna på hälften.
- Surdegsbröd: stek brödet i rikligt med olivolja på medelhög temperatur tills de har en frasig yta.
- Servering: bred generöst med örtspread på brödskivorna och lägg på kycklingmedvurst, kronärtskockshjärta och soltorkade tomater.