Smörstekt focaccia med basturökt skinka

Lönneberga Basturökt Skinka på smörstekt focaccia med kummindijonaise, syrad rosésallad & tomat.
Ingredienser
1 pkt Basturökt Skinka 105g
tomater, skivade
focaccia eller toastliknande bröd
smör
Syrad rosésallad
1 huvud rosésallad, fungerar även bra med rödkål
3 msk vinäger
2 msk socker
3 msk neutral olja
salt
Kummindijonaise
2 dl majonnäs
2 msk dijonsenap
2 tsk kumminfrön
Såhär gör du
- Bröd: hetta upp en panna med rikligt med smör och stek brödets snittyta tills gyllene.
- Syrad rosésallad: strimla rosésallad tunt, lägg i en skål. Tillsätt samtliga ingredienser och knåda i en minut. Låt stå till servering.
- Kummindijonaise: mortla kumminfröna och blanda med resterande ingredienser till kummindijonaisen. Smaka av med salt.
- Servering: bred ett tjockt lager kummindijonaisen på botten och locket av brödet. Lägg på rejält med Lönneberga Basturökt Skinka. Toppa med tomat, syrad rosésallad och skär i trianglar.