Tagliatamacka med Lindösalami Vitlök & parmesankräm

Lönneberga Lindösalami Vitlök i en variant av en tagliatamacka med parmesankräm och ugnsrostade tomater.
Ingredienser
1 pkt Lindösalami Soltorkad Tomat 90g
Ugnsrostade tomater
250 g körsbärstomater
1 msk olivolja
salt och peppar
Parmesankräm
50 g parmesan, finriven
1 vitlöksklyfta
2 dl crème fraîche
salt och peppar
Tillbehör
4 skivor surdegsbröd
1 rödlök
parmesan, hyvlad
ruccola
Såhär gör du
- Ugnsrostade tomater: sätt ugnen på 225 grader. Halvera tomater och lägg på en plåt. Ringla olivolja på tomaterna och krydda med salt och peppar. Rosta tomaterna i ugnen i cirka 15 minuter eller tills tomaterna är mjuka.
- Parmesankräm: finriv parmesan och vitlök och blanda med crème fraîche. Smaka av med salt och svartpeppar.
- Tillbehör: rosta brödskivorna i en torr panna tills de fått fin färg. Skiva rödlök och hyvla parmesan.
- Servering: bygg mackorna genom att lägga parmesankrämen på brödet följt av ruccola, skivad lök, Lönneberga Lindösalami Vitlök, ugnsrostade tomater och hyvlad parmesan. Njut!