Ultimata frukosttoasten

Smörstekt toast med Lönneberga Basturökt skinka, dijonfärskost, äpple och riven ost. Frasig yta, mjuk fyllning och en smakrik skinka. Det blir inte mycket bättre!
Ingredienser
1 pkt Basturökt Skinka 105g
4 skivor valfritt ljust bröd
1 grönt äpple
riven ost
svartpeppar
smör till stekning
några kvistar färsk basilika
Dijonfärskost
0,5 dl färskost
1 tsk dijonsenap
salt och peppar
Såhär gör du
- Dijonfärskost: rör ihop färskost, dijonsenap, salt och peppar.
- Macka: bred dijonfärskost på en brödskiva. Lägg på Lönneberga Basturökt Skinka, tunt skivat äpple, riven ost och svartpeppar och avsluta med en brödskiva. Upprepa för macka två. Värm en stekpanna med smör och stek mackorna på båda sidorna tills de fått fin färg och osten smält.
- Servering: dela snett över för två trekanter och toppa med basilika.