Lönneberga

Vi erbjuder ett brett sortiment av pålägg och kyckling som gör det enkelt att vara spontan. Öppna dörren och släpp in livet. Vad gör det om golvet är ostädat och udda tallrikar står på bordet? Mat är ett tillfälle att umgås och fylla på med energi.

Hur gör man egentligen skinka?

Våra produkter tillverkas i Sverige och nästan uteslutande av svenska råvaror. Här kan du läsa mer om de råvaror vi använder och hur vi tillverkar vår kyckling, skinka och pastej.
Tillverkning

Det var en gång...

Lönnebergaskinkan har anor ända från 1930-talet och 2019 tog vi ett stort steg då vi gick från smörgåspålägg till ett matföretag för alla dagens måltider.
Historia

Källsorteras som plast

Vi använder plastförpackningar för att det helt enkelt är det bästa alternativet för produkterna - och därmed också för dig som köper våra produkter. Plast på rätt ställe är bra, men plast i naturen är superdåligt - därför är vi stolta över hur bra vi är i Sverige på att källsortera plast. Hurra för er!
Förpackning

Nyfiken på Lönneberga

Här har vi samlat de vanligaste frågorna vi får kring Lönneberga och våra produkter.
Frågor & Svar