Häxans Smakrika Chopped Deli Sub

När sött möter salt möter syrligt och allt hackas ihop för att därefter landa i en härligt frasig baguette, ja då uppstår smakmagi! Påläggsröran har vi gjort med Smakrika skivor av kyckling med smak av örter och tomat.

1 macka

20 minuter

  • 1 förpackning Lönneberga Smakrika skivor av kyckling med smak av Örter & Tomat (á 150 g)
  •  ½ baguette
  • 4 körsbärstomater
  •  olivolja
  • ½ mozzarella
  • 1 grillad paprikafilé (finns färdig på glasburk i butik)
  • 4 blad romansallad
  • ¼ silverlök
  • 0,5 msk majonnäs
  • 1 msk färskost
  • 1 tsk balsamicocréme
  • valfri vinäger
  • salt & svartpeppar

Till servering

  • chips

Såhär gör du

  1. Sätt ugnen på 200°C.
  2. Baka körsbärstomaterna med lite olivolja och salt i ugnen 10 minuter.
  3. Dela en baguette och gröp ur lite av mitten på båda delarna, lägg på plåt och värm i ugnen 5 minuter så de blir härligt frasiga.
  4. Hacka under tiden Lönneberga Smakrika skivor, mozzarella, paprika, romansallad och silverlök och lägg i en skål tillsammans med majonnäs, färskost, balsamico, de bakade tomaterna och en skvätt vinäger. Blanda ordentligt och smaka av med salt och peppar.
  5. Servering: fyll baguetten ordentligt med denna chopped deli spread och servera med chips vid sidan.